Pro BarShakers | Flair Bartender Timisoara | www.probarshakers.ro Probarshakers, pro barshakers, timisoara, barmani, foc, flairshow, fire show timisoara, barman, bar, probarshakers, cocktail, timisoara, show, pro-bar, shakers, events, flair, foc, cocktails, drinks, barmani la nunta, wedding special services, wedding bar, barmani nunta, cocktailuri timisoara, wedding, spectacol la nunta, nunta timisoara, nunti timisoara, bar-shakers professional, professional bartender, barmani spectacole, ice dry, gheata carbonica, sculpturi de gheata, cluburi timisoara, baruri timisoara, barmani cu stil, barmani tari, spectacol la bar, cocktails bartender, nunti timisoara, servicii nunta, barmani la nunta, cocktail bartender, Valentin Pantelemon, Reo Martin, Silviu Toca, Alexandru Avirvarei, Otilia Pacuraru, Abbas Bilal Pro BarShakers | www.probarshakers.ro | Flair Bartender and Show Timisoara

SHOW-URILE DE BAR

    Pro BarShakers este specializat flair show si evenimente de divertisment, ajungand astfel in topul bartender-ilor din Romania. Showurile de bar le-am conceput pentru a aduce un plus evenimentului dumneavoastra, pentru a iesi in evidenta si pentru a transforma un eveniment reusit intr-unul extraordinar. Suntem atenti la fiecare detaliu si nu putem ramane neobservati. Concentrand atentia pe calitate, profesionalism si ospitalitate adaugam o doza mare de divertisment in pregatirea cocktailurilor. Spectacolul de ''sticle zburatore'' mentine atmosfera sofisticata iar show-urile de foc vor atrage toate privirile invitatilor dvs. Am conceput un spectacol minunat iar punerea in scena a show-urilor a devnit elementul nostru cheie de alfel bine gandit intr-o maniera pe cat se poate de serioasa.
    Cu ajutorul barurilor mobile dar mai ales prin experienta vasta, Pro BarShakers ofera servicii impecabile si flairshow-uri de neuitat astfel amintirea evenimentului dvs. va ramane mereu vie.

...pentru un eveniment cu adevarat special
BARURI SI SCULPTURI DIN GHEATA

      Serviciile noastre au fost create pentru a aduce clasa si un plus de rafinament in sfera evenimentelor care se respecta din Romania. Sculpturile din gheata se realizeaza manual, din blocuri perfect translucide, pe baza unui proiect sau desen, facut in urma discutiilor sau sugestiilor date de clientii nostrii.
      Gheata, privita ca mediu de lucru reprezinta o provocare prin insasi caracteristicile ei: fragilitate, volatilitate dar si frumusete extrema.
      Imbinand tehnologia de ultima ora din domeniu, profesionismul si talentul artistic, Pro Barshakers produce sculpturi din gheata pentru orice eveniment; fie ca este vorba de nunti, aniversari, petreceri de companie sau lansari de produse. 
      Oferind servicii complete in acest domeniu, Pro Barshakers asigura consiliere in privinta alegerii piesei, transport, prezentarea exponatului inclusiv lumini, vase de drenaj si suporturi, adaptate perfect decorului. In functie de eveniment, posibilitatile pe care le aveti sunt nelimitate, fie ca este vorba de logo-uri de companie, baruri din gheata, bufete, sculpturi artistice pentru nunti, sculpturi abstracte, obiecte incastrate in blocuri de gheata etc.
       Va asteptam si pe dumneavoastra garantandu-va deplina noastra colaborare pentru impresionarea intr-un mod placut si unic a tuturor invitatilor la evenimentul pe care-l planuiti!


...pentru un plus de rafinament evenimentelor!

GHEATA CARBONICA

      Gheata carbonica adauga farmec si rafinament petrecerii sau evenimentului dumneavoastra (fie nunta, botez, evenimente corporate sau petreceri in aer liber, club), transforma un eveniment reusit in unul extraordinar si plin de efect.
      Daca esti vrajita de efectul efervescent pe care-l poti obtine in bauturi, stai fara grija! Gheata uscata este un produs comestibil, non-toxic. Desi arata ca o licoare magica, poate fi consumata fara probleme, nu lasa urme in pahar, ci doar in amintirea invitatilor la nunta.
      Transforma paharele de sampanie in mici vulcani spumosi! Invaluie dansul mirilor intr-o pelicula fina de ceata. Decoreaza masuta pe care sta tortul de nunta cu boluri efervescente. Uimeste-ti invitatii oferindu-le cocktailuri cu adevarat explozive!


...pentru un efect de neuitat!

Pro BarShakers © 2014 - All right reserved