Pro BarShakers | Flair Bartender Timisoara | www.probarshakers.ro Probarshakers, pro barshakers, timisoara, barmani, foc, flairshow, fire show timisoara, barman, bar, probarshakers, cocktail, timisoara, show, pro-bar, shakers, events, flair, foc, cocktails, drinks, barmani la nunta, wedding special services, wedding bar, barmani nunta, cocktailuri timisoara, wedding, spectacol la nunta, nunta timisoara, nunti timisoara, bar-shakers professional, professional bartender, barmani spectacole, ice dry, gheata carbonica, sculpturi de gheata, cluburi timisoara, baruri timisoara, barmani cu stil, barmani tari, spectacol la bar, cocktails bartender, nunti timisoara, servicii nunta, barmani la nunta, cocktail bartender, Valentin Pantelemon, Reo Martin, Silviu Toca, Alexandru Avirvarei, Otilia Pacuraru, Abbas Bilal Pro BarShakers | www.probarshakers.ro | Flair Bartender and Show Timisoara


DE CE PRO BARSHAKERS ?


       Avem o mie de motive! Aici veti gasi probabil cateva dintre ele. ProBarshakers a devenit pentru noi, dar mai ales pentru clientii nostri ''watermark-ul'' care se traduce prin: profesionalism si eleganta, dar mai ales prin calitate si stil !
       Suntem o echipă tânără, dinamică, plină de idei, foarte creativa, extrem de atenta la detalii si perfectionista. Am pornit de la premisa calitate la pret bun iar serviciile si produsele oferite vorbesc de la sine. Cunostintele si experienta noastra in domeniul bartendingului, ne ajuta sa venim in  intampinarea dorintelor clientilor nostri. Fie ca e vorba de un eveniment sau produs, suntem pregatiti in orice moment sa va oferim consultanta si serviciile de care aveti nevoie.
       ProBarshakers pune la dispozitie o echipa completa de profesionisti, barmani participanti in competitii nationale si internationale, pentru care educatia, devotamentul si pasiunea sunt pe primul plan.
       Flair bartendingul a devenit pentru noi un sport dar in acelasi timp o arta caracterizandu-ne stilul, perseverenta dar mai ales originalitate. La fiecare show incercam sa compunem o tema noua, elemente si miscari noi iar in final publicul sa vada un intreg spectacol pus pe ritmuri de muzica si conturat de lumina reflectoarelor.        

Echipa Pro Barshakers

Pro BarShakers © 2014 - All right reserved